ÚJDONSÁGOK

Oldal 1 ennyiből: 17  > >>

2017. május 26 és június 11 között színes program-kavalkád ünnepelte öreg kontinensünk földtani örökségét Ipolytarnócon és Eresztvényben, a Geopark központjában is.
2017. május 28-án, az Uniós Fejlesztések Nyílt Napjához csatlakozva várja látogatóit titokzatos Ősvilágunk.
2017. május 1-én termelői piac és kézműves vásár volt az Ipolytarnóci Ősmaradványoknál.
Balázs András atya ihletett képei 2017. május 2-ig lesznek megtekinthetők az Ősfenyő Belépő Fogadóépületünkben.

A terület munkatársai

Az Ősmaradványok Vasárnapi Nyílt Napja


2017. május 28-án, az Uniós Fejlesztések Nyílt Napjához csatlakozva várja látogatóit titokzatos Ősvilágunk.
A Miniszterelnökség 2017. május 7 - május 28. között egy, az egész országot mozgósító rendezvénysorozat tart a sikeres uniós fejlesztések bemutatására. Eme jeles eseményre azokon a példamutatóan kiemelt helyszíneken kerül sor, ahol a projektek megvalósítói lehetővé teszik, hogy a nagyközönség különleges bemutató keretében, térítés mentesen ismerkedhessen meg a helyszín értékeire épült uniós fejlesztések eredményeivel.
Az Észak-magyarországi helyszínek rendezvénysorozata 2017. május 28-án lesz. Egyik kiemelt látványossága az Ipolytarnóci Ősmaradványok természetvédelmi terület, ahol a Bükki Nemzeti Park Igazgatóság ingyenes belépést, sétálójegy mentességet biztosítva tárja fel az "Ősvilági Pompeji" XXI. századi fejlesztéseit az érdeklődőknek.
Miocén Parkunk a Novohrad-Nógrád UNESCO Globális Geopark beléptető kapuja, ahol a jeles napon a fogadóépületi kiállítás, a bükkábrányi fák, a szabadon látogatható tanösvényeink és a miocén erdő térítésmentesen tekinthetők meg. Az esemény az Európai Geoparkok Hete program- sorozatába illeszkedik.
A palóc vidék geoparkjának átfogó programjai a Novohrad-Nógrád Geopark honlapján találhatók.